Förköp av biljetter

Platser bokas/förköps genom att betala in inträdesavgiften (oftast 150 kr) genom att swisha till 1234 79 29 09 (det går också bra med bankgiro 174-3749). Ange ditt namn. Du kan betala in för flera personer samtidigt, men då vill vi gärna att du också mejlar oss samtliga namn på musik[a]kallmyr.se. Det underlättar för oss när vi prickar av er mot anmälningslistan i entren. Du kommer inte att få någon bekräftelse eller biljetter utskickade utan din swish-betalning är din biljett.

Du kan bara förboka plats till en konsert i taget. Det innebär att vi kommer att tolka alla inbetalningar som ett förköp av plats till den för tillfället närmast kommande konserten. Det innebär att förköp till årets konserter kan ske under nedanstående tidsperioder.

Datum för förköp till respektive konsert

  • Klingande festsalar: Till och med 9 juli
  • Northern Resonance: 10 juli – 13 augusti
  • Breda gatan: 14 augusti – 17 september
  • Wachenfeldt/Månsson: 18 september – 20 november
  • Mammas gata: 21 november – 3 december

På grund av det nya coronaviruset, som starkt begränsar det antal besökare vi kan släppa in, har vi öppnat för möjligheten att förköpa sina biljetter och därmed vara garanterad en plats. Det kommer fortfarande att vara möjligt att köpa biljetter i dörren, förutsatt att det finns platser kvar, men om det blir fullt kommer du tvingas vända hem igen. Om en konsert blir fullbokad i förväg kommer det att meddelas här på hemsidan och på facebook.

Har du ytterligare frågor kring förköp av biljetter? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Musik i Kallmyr